perjantai 13. elokuuta 2010

Hei!

Ja kiitos kun olet nähnyt vaivaa tullaksesi lukemaan ja katselemaan blogiani! 

Kuten esittely kertoo, olen innostunut helmikorujen tekemisestä. Innostus lähti siitä, kun sain silmiini kuvan kauniista helminauhasta. Helmiä ei löytynyt vaikka aikani etsin, lopulta uskoin että ne on tehtävä itse. Tuota kaulanauhaa en ole vielä tehnyt, aika näyttää koska ne oikeat helmet tulee jossain vastaan ja pääsen ne nauhaan pujottamaan. Sillä aikaa teen koruja, jotka ovat omasta mielestäni kauniita. Kiertelen helmiliikkeiden sivuilla katselemassa helmiä, ja jotkut niistä sytyttävät inspiksen jota on pakko seurata. Laitan tänne aina kuvia kun saan koruja tehtyä, toivottavasti inspiraation lähde ei jäädy pakkasten myötä :)
 
Koruja voi myös ostaa ja tilata. Täällä olevat korut merkkaan aina myydyiksi jos niitä ei enään ole saatavilla samanlaisina. Se tarkoittaa, että juuri se kuvassa oleva koru on myyty, mutta siitä voi aina tilata kopioita. Voit myös katsoa jostain korusta mallin, ja tilata sitä eri värisenä, mittaisena tai esim. erilaisella lukolla tai riipuksella varustettuna. Jos mielessäsi on jokin tietynlainen koru, niin voin valmistaa korun oman unelmasi pohjalta.

Olkaa niin ystävällisiä ja kommentoikaa kuvia ja tekstejä jos jotain mieleen juolahtaa, jotta voin ottaa vinkeistänne oppia. Kukaan ei ole seppä syntyessään, joten en todellakaan ole vielä kovinkaan huipputaitoinen koruntekijä vaan opin hitaasti mutta varmasti. Arki on mielekästä, kun jokaiseen päivään mahtuu oivalluksia. Oivallukset saattaa tulla onnistumisen tunteen, ilahtumisen, epäonnistumisen tai pettymyksen kautta. Tämän uuden harrastuksen myötä on minun opittava ottamaan kaikki oivallukset vastaan tulivat ne sitten minkä tunteen kanssa tahansa. Joskus tunteen voi arvata korun nimestä, joskus korun väristä, joskus koruntekijän ilmeestä  :)

Nuttu on pullollaan ideoita, ja seuraavaa helmilähetystä odotetaan parhaillaan saapuvaksi.  Just nyt työn alla on avainkaulanauhoja, erään ystävän tuskastuminen mainoksilla varustettuun tylsään avain-nauhaan poiki innostuksen ja nyt on jo muutama valmiina! 

Jään jännityksellä odottamaan, että olenko ainoa joka tähän blogiin koskaan eksyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti