maanantai 23. elokuuta 2010

Tulihan se sieltä :)

Paketti nimittäin! Sain tehtyä noita nappikorvakoruja joiden tekemistä olin niin odottanut! Seuraavaksi siis suunnitelmiin helmistä tehdyt nappikorvakorut, aina pitää opetella jotain uutta. Kuvia uusista ihanuuksista picasan albumissa (jonne siis pääsi klikkaamalla tuosta oikealta noita kuvia Picasa tekstin alta), toivottavasti tykkäätte!

Kaulanauhoja ei nyt kauheasti viikonlopun aikana valmistunut, kun innostuin tekemään noita korvakoruja. Sunnuntai meni kyllä ihan rokuliksi, en edes vilkaissut helmikoriin :) Pitää olla inspis kun tekee, muuten hommista tulee pakkopullaa ja sitten siihen kyllästyy kokonaan. Ensi viikonloppuna on tulossa ihanat rakkauden juhlistamis juhlat (eli häät), ja sinne pitää muokata tuosta omasta ~Aina Aurinkoista~ korusta nyt himppusen lyhyempi kaulanauha että se sopii sitten mun asuun. Jäljelle jäävistä helmistä tulee sitten korvikset, niin on samaa somaa settiä sitten kaikki. Noista Nappulat-korviksista otin itselle joka väriä yhdet, on sitten kiva kun natsaa vaatteiden kans korvikset kun on valinnanvaraa :)


Nyt on korvisten teko hetkeksi seis, kun innoissani tein niitä niin paljon että multa loppu hopeanväriset osat! Suurinta osaa löytyy kuitenkin tuolta mun aarrearkusta edelleen, joten jos tahtoopi niin tilaapi vain ja saa aarteensa heti. 

Ehkäpä niitä kaulanauhoja sitten tällä viikolla tulisi pari, kun noita helmiäkin nyt on. Sain nättejä, epäsymmetrisiä sekoitushelmiä siinä paketissa. Kaikki ovat erikokoisia ja muotoisia, ja nyt haasteena onkin saada niistä aikaan kaunis koru. Olen jo pari kertaa aloittanut ja aina purkanut sen, kun ei oo miellyttäny omaa silmää. Periaatteena on, että teen vain sellasia koruja mistä itse pidän, ja tilauksesta sitten muiden makuun. Ei ehkä harrastuksen tässä vaiheessa kannata kovin alkaa rönsyilemään :) 


Nyt on rönsyiltävä täyttään tiskikonetta, kuulemisiin!


ps. odottelen edelleen lisää kommentteja ja tykkää/ei tykkää klikkauksia :)

2 kommenttia:

  1. Kommentointi olisi niin paljon helpompaa ja mielekkäämpää, kun kaikki olisi tässä samassa, selitykset ja kuvat :) mä oon ainakin laiska availemaan muita sivuja... tykkään kommata siihen missä korukuva on.

    VastaaPoista
  2. Tää oli tarkoitus, mutta tähän mennessä en oo vielä osannut niitä järkevästi tänne laittaa. Haluaisin tavallaan albumin, jossa joka kuvalle ois oma sivu jonne sitten kommentoida mutta kun en osaa tehdä :) jos osaat neuvoa, niin otan neuvot enemmän kuin mielelläni vastaan!

    VastaaPoista